Menu

Grr! omgaan met boosheid en frustratie

In deze training op maat gaan we met onszelf en met elkaar op een positieve manier aan de slag met het thema agressie. Ieders eigen leervraag staat centraal en we leren van elkaar. Bijvoorbeeld: 

'Hoe zorg ik dat ik op een wenselijke manier van me afbijt?' 'Hoe laat ik me letterlijk en figuurlijk niet aan de kant zetten?' 'Wat kan ik (anders) doen als iemand schreeuwend tegenover me staat?' Door meer bewust te worden van onze eigen triggers en impulsen kunnen we onze eigen boosheid, angsten en krachten beter hanteren en daarmee ook meer invloed hebben op spannende situaties waar agressie op de loer ligt. Met als krachtig motto: je kan de ander niet veranderen, wel jezelf! 

De training biedt op een leuke, luchtige en veilige manier handvatten en mindsets om te leren sterk en rustig te blijven. We werken met zelfonderzoek, rollenspellen en ieders eigen ervaring afgewisseld met fragmenten eenvoudige theorie vanuit verschillende perspectieven. We zorgen ervoor dat iedereen na deze training meer veiligheid bij zichzelf ervaart en zo mogelijk met meer slimheid, lef en moed sterker in zijn of haar schoenen staat! 

Wie niet sterk is moet slim zijn

Wie slim is, zorgt ervoor sterk te worden. 

Inschrijven

Inschrijven

Algemene informatie

Data en tijden

donderdag 5, 12 en 26 oktober 2017 van 19.30-21.30 uur

Plaats/accomodatie

Geniet in de Weerd, Weerdjesstraat 168, Arnhem

Trainer

Jeroen Zwaal

Extra informatie

Training zit vol!