Menu

Actueel

 

 

Zomer(vakantie)periode

09-07-2018 In verband met de zomerperiode zijn we beperkt geopend en kan het wat langer duren voordat u reactie ontvangt. De vrijwilligerscentrale is maandag, dinsdag en donderdag geopend tot 15 uur. In de week van 30/7 tot 7/8 wordt de mail niet gelezen. Ook bij veel organisaties zijn de vrijwilligerscoördinatoren met vakantie. Houdt u er rekening mee dat het langer kan duren voordat u teruggemaild wordt? Als u telefonisch contact opneemt met de organisatie weet u waarschijnlijk sneller waar u aan toe bent. Fijne zomer!

Lees verder
Informatiebijeenkomst AVG

16-05-2018 Op dinsdagavond 15 mei organiseerden de Arnhemse Uitdaging en Vrijwilligerscentrale Arnhem een bijeenkomst voor kleinere maatschappelijke organisaties om hen te informeren over de AVG.

Lees verder
Extra aanbod Volare: lezing het Puberbrein

15-05-2018 Op dinsdagavond 15 mei a.s. organiseert Volare i.s.m. ‘Leuk om te Leren’ een themabijeenkomst “Het puberbrein” door dr. Aletta Smits.

Lees verder
Stop op intake anderstaligen

23-04-2018 Het taalmaatjesproject is een groot succes! In de eerste vier maanden van dit jaar zijn al meer dan vijftig taalkoppels gevormd.

Lees verder
Bij blijven? Volg ons op FB!

18-12-2017 Op onze FB pagina vindt u allerlei actuele berichten: de vrijwilligersvacature van de week, een organisatie die even wat extra aandacht verdient of andere nieuwsitems rondom vrijwillige inzet.

Lees verder